Ugens #mandagsmorblogger

Jeg har startet et nyt koncept på min Instagramprofil! Det hedder #mandagsmorblogger. Det betyder, at jeg hver mandag vil dele en lækker morbloggerprofil med jer! Ugens morblogger har selvfølgelig haft lidt tid til, at forberede sig på det! For hun kommer nemlig med en fed udfordring til jer! Denne udfordring kalder jeg #morbloggerudfordring. Du kan altså altid finde de gode morblogs, ved at følge de hashtags! Og som tiden går, vil flere og flere komme til! Så det er bare med at følge med!

Denne uges #mandagsmorblogger!

I denne uge er morbloggeren @_lazymom! Hun er hedder Gitte Kirstine og er 28 år, og bor i Aalborg. Hun har dejligste Daniel på 2 år, som jo slet ikke er til at stå for, med det dejlige smil!

Gitte Kirstine er en meget kreativ mor, som interesserer sig for, at lave sjove ting til Daniel. Hun har f.eks. lige lavet en aktivitetspose til en lang køretur til Italien! Jeg kan også afsløre, at ugens #morbloggerudfordring handler lidt om det, at være kreativ!

Ugens #mandagsmorblogger har lige opstartet ny blog her hos momster også – du kan finde hendes blog lige her! Eftersom hun stadig er ny, ligesom jeg selv, så kan du altså nå at få det hele med helt fra starten! Det er ikke så tit man finder de helt nye blogs! Du kan kigge hendes Instagram igennem, for at lære hende og Daniel endnu bedre at kende!

På min Instagram kan du følge med hver mandag! Jeg glæder mig til at dele dem med jer, og håber I vil tage godt imod dem! Og så glæder jeg mig til at se jer, udføre ugens udfordring!

God mandag!

Se sidste uges morblogger lige her!

Skriv et svar