Ugens #mandagsmorblogger; Emilie

Indlægget om ugens #mandagsmorblogger har ladet vente lidt på sig. Igår var en lang dag for mig! Derfor kommer indlægget lidt senere end det plejer. Men vi kender det vel alle sammen, når der bare findes dage, hvor der ikke er timer nok i døgnet til at nå det hele. Hvis I ikke allerede har læst mit indlæg, om at være være mor og studerende, så kan i læse det her. Og så kan jeg tilføje, at der også er nogle dage, hvor skoledagen er længere end normalt. Men så er man nødt til at gå før tid, for at nå det hele. På pædagoguddannelsen er de dage heldigvis ikke mange! Nå, tilbage til ugens #mandagsmorblogger!

Ugens #mandagsmorblogger er @emilieengberg_! Hun er mor til lille søde Lili, som faktisk blev en måned gammel i går, hvor hendes mor var #mandagsmorblogger! Lili er en skøn lille pige, som uden tvivl har en fantastisk familie omkring sig!

Hvorfor anbefaler jeg hende?

Det der gør, at jeg falder for Emilies profil, er Emilies måde at formå på så kort tid, at få et ærligt udtryk på hendes billeder. Jeg er særlig vild med hendes billede hvor de “søndagshygger” i sengen med burger og baby! Emilie har altså også bare det fedeste tøj på, på sine billeder, som jeg er helt vild med! Og så har hun en masse tatoveringer, som bare gør stilen endnu mere fed!

Jeg tror ikke Emilie går så meget op i om Lili har kjole på, eller en t-shirt med guns and roses. Hun er i hvert fald vild med begge sæt tøj. Og lige netop det, har også noget at gøre med hendes #morbloggerudfordring! Men det kan i se på hendes profil! Emilie er helt sikkert en up-and-coming morblogger, som godt kunne blive én, vi alle kommer til at kende til, hvis du spørger mig! Og jeg er allerede vil med at følge med i hendes bloggerproces! Hun har allerede en del indlæg, da hun startede lang tid før Lili kom til verden! Så der er masser af spændende læsestof, hvor du bl.a. kan se billeder fra hendes babyshower, eller hendes yndlingskøb fra eBay! Alt sammen lige her.

Jeg håber I bliver lige så vilde med Emilie, som jeg er! Tak fordi I følger med, og læser med!

Du kan se sidste uges #mandagsmorblogger lige her!

Skriv et svar