Den typiske mor-liste

Efter jeg er blevet mor, så har jeg bare oplevet at jeg gør en masse mor-ting, som jeg ærlig talt tænkte, at jeg ikke kom til at gøre. Og de der ting der også følger med, at have et barn, som man heller ikke lige tænkte over. Jeg har lavet en lille “Den typiske mor-liste” til jer! Måske oplever i det samme, måske tænker I “hvad f?@*en har hun gang i?!”, eller måske tænker I bare, at I glæder jer til, at det er jer! Uanset hvad, så synes jeg selv, at det er nogle ret spøjse ting, og jeg stopper ikke med de klamme ting, eller holder op med at nyde de skøre ting. For inderst inde, så synes jeg jo faktisk det er lidt hyggeligt! But here goes!:

Mor-liste: Jeg kan virkelig mærke, jeg er er mor, når…

 • … jeg går og snakker med mig selv i Fakta, og kommer i tanker om, at jeg er alene.
 • … jeg ser mig selv pille bussemænd… fra Nohrs næse…
 • … vores mest sete playliste på Youtube er en med børnesange.
 • … jeg hører mig selv nynne Arne Alligator for 117. gang den dag.
 • … sætningen “nej.. ikke den skuffe… Heller ikke det skab… Du må heller ikke vælte lampen..” bliver hverdag.
 • … jeg ser en plet på mit tøj, 5 minutter efter jeg tog det på… fra tøjstativet…
 • … stilhed kan betyde en helt udrullet toiletrulle
 • … jeg bliver så træt, at jeg ikke kan huske 3 sekunder tilbage.
 • … jeg bliver glad for at se en lorteble.
 • … jeg hører mig selv snakke om lortebleer henover aftensmaden.
 • … en høj lyd giver mig stress over, om Nohr vågner – selvom jeg sidder i skolen.
 • … jeg drikker det sidste af Nohrs vand med dykænder, fordi jeg glemte et glas til mig selv, og ikke orker rejse mig.

Ja.. Som sagt, så er nogle af dem altså lidt klamme – og tro mig! Det ved jeg godt! Men når dovenskaben overtager, så er man altså bare villig til hvad som helst! Haha. Nå, men det var altså bare et lille uddrag af, hvordan det kan være at være mor. Tjuhej! Nohr og toiletrullen

 

2 comments / Add your comment below

  1. Hahahaa!!! Ja den er uendelig lang! Også især hvis man tilføjer alt det ens egen mor sagde, som man svor, man ALDRIG ville sige! :.D

Skriv et svar