Ugens #mandagsmorblogger; Sara

Hvor jeg sidste mandag havde for få timer til at når det hele, har jeg nu rigeligt med tid! Ja sådan er det altså at læse. Dagene er aldrig ens, hvad angår møder tider! Og hurra for det da! Denne uges #mandagsmorblogger er @mama_palbom! Hun hedder Sara og er mama til hendes skønne børn Konrad og Ofelia. Sara viser sit hverdagsliv på Instagram, og tager jer med på vejen med sin blog, hvor hun fortæller om endnu flere ting der fylder i netop hendes hverdag. Hun kæmper – som de fleste af os mødre – med de ekstra baby kilo, og jeg er sikker på hun når i mål! Du kan godt Sara!! <3

Sara har det seneste års tid været ekstra beskyttende overfor sine børn – og især Ofelia. Det kan I læse om på hendes blog, som I finder her.

Hvorfor anbefaler jeg Sara?

Saras profil på Instagram er ærlig og ligetil. Hendes søde unger giver et dejligt smil på billederne, og det bliver man da bare glad i låget af! Sara fortæller også, at Konrad ofte stiller sig klar til at blive taget billeder af, og at han elsker det! Dét glæder jeg mig til med Nohr! Lige nu fatter han ikke så meget andet, end at den der sorte dims mor holder op der, kan spille noget noget musik. Men hvem ved. Måske kommer han til at hade at jeg tager billeder af ham.. Det håber jeg ikke!

 

moster leger med børnene
Sara har en søster, som leger med ungerne inden hun  også putter dem! – Se hvad Sara skriver om det her!

Man er heller ikke i tvivl om, at de har et tæt familiebånd – især med Saras søster, som ofte kommer og putter Konrad og Ofelia – også på hverdagsaftner! Dét synes jeg er vildt fedt!

Sara er desuden RIGTIG god til at tage billeder af mad! Jeg sidder i hvert fald og bliver helt sulten efter de sunde ting! For hun er bare for dygtig til at fange det lækre ved det sunde! Se f.eks. hendes billede, hvor der er gjort klar til koldskål – med alt muligt lækkert drys! Jeg har i hvert fald aldrig tænkt over at man kunne bruge andet end kammerjunker!

@Mama_palbom har til slut også en udfordring til jer! Så skynd jer ind og på hendes Instagram-profil og se, hvad den handler om!

 

Tak fordi I læste med!

Skriv et svar