Ugens #mandagsmorblogger; Anne

Så blev det mandag igen. En ny uge er startet. Og det bliver en hård en af slagsen for mit vedkommende! Vi har undervisning fra 8-16 resten af ugen, og selvom det jo bare er en almindelig arbejdsdag, så er det altså bare en mega lang dag når man er studerende!

Men jeg er altså bare begyndt at elske mandagen, og glæde mig til den hver søndag! Og det er simpelthen fordi jeg elsker at dele de gode mommyblogs med jer! Jeg håber I også er vild med at få en masse morbloggerspam! For helt ærligt! Hvem kan ikke lide at følge med i andre mødres liv? Jeg elsker det i hvert fald! Denne uges #mandagsmorblogger er @annelind.j! Og hende vil jeg fortælle jer om lige her!

Hvorfor anbefaler jeg Anne?

Anne er mor til August, som er et par uger ældre end Nohr! Hun er uddannet pædagog, og arbejder i en vuggestue. Men selvom hun er vuggestuepædagog, så har hende og hendes mand Benjamin valgt at August skulle i dagpleje. Det kan I læse om her! Anne har nemlig skrevet et godt indlæg om, hvorfor valget faldet på dagplejen!

Jeg synes det er sjovt, at fremhæve, fordi Kenneth og jeg, som jo også er pædagoger, ikke er fan af daglejen. Så selvom man har samme uddannelse, og arbejder inden for samme område (næsten da), så kan ens holdning altså også være forskellig. Det er jo også bare et bevis på, at det ene ikke er bedre end det andet. Det skriver Anne også i sit indlæg, idet hun har lavet en pro’s and con’s liste for både dagpleje og vuggestue.

De har for et par år siden genopstartet en tradition i familien, som jeg er helt vild med, og ville ønske vi selv gjorde mere i! Nemlig en fætter/kusine-dag! I år blev det holdt hjemme i Anne og Benjamins nyindkøbte hus! Endnu en ting jeg bare er vild med! Jeg glæder mig også bare helt vildt, til at have huset fuld af gæster i vores nyindkøbte hus!

Anne søn August

Ny blogger?

Anne har tidligere været blogger for Babyspire, som lukkede ned for en lille måned siden. Derfor er hun lige startet “forfra” her på Momster.dk! Og dét er vi glade for! For Anne har allerede fanget mig med sine indlæg! Jeg glæder mig afsindigt meget til at læse de næste, og følge med! For Anne har altså bare et talent for at skrive! Jeg var i hvert fald fuldstændig fanget, da jeg læste hendes indlæg! Hvis I vil vide meget mere om Anne, så har hun lavet en lille præsentation af sig selv på sin blog lige her!

Anne har også delt en udfordring med jer, som jeg håber I vil tage op! I kan se udfordringen lige her. Måske afspejler den lidt, at Anne er pædagog, og måske også af samme årsag er jeg helt vild med den! Jeg glæder mig til at se jeres svar på den, og til selv at dele mit svar!

Håber I får en dejlig uge!

2 comments / Add your comment below

  1. Uuh jeg er altså vild med at følge med i, hvem der bliver ugens #mandagsmorblogger, det giver så dejlig inspiration til at følge nogle nye skønne morbloggere❤️ – også selvom jeg ikke helt selv er mor endnu (termin 23/10) 🍂🍃🍁

    Glæder mig til at se mange flere fremover😍

    1. Hvor er det bare mega fedt at høre! ❤️ Og held og lykke med den kommende fødsel! Jeg synes det var den fedeste oplevelse! 😛

Skriv et svar