Ugens #mandagsmorblogger; Emilie

Så er den hårde uge overstået, og en – om muligt – endnu hårdere weekend! Det fortæller jeg mere om i et andet blogindlæg. Lige nu handler det om ugens #mandagsmorblogger! Og i denne uge er det @emilieagnethenielsen. Emilie og jeg kender hinanden, fra pædagoguddannelsen. Vi var sammen i en studiegruppe, hvor vi lærte hinanden at kende. Og en af dagene havde hun hendes skønne søn Malthe med! Og sådan lærte jeg også Malthe at kende. Han er bare noget af det mest nuttede! Hans grin er så skønt!

Hvorfor anbefaler jeg Emilie?

Jeg anbefaler Emilie, fordi hun er en af de sejeste jeg kender! Hun har en stor ambition med sin blog, og drømme hun nu er i gang med at forsøge at kunne realiserer. Det krævede, at hun var nødt til at sætte pædagoguddannelsen på pause, til fordel for en anden uddannelse. Hvilken uddannelse det drejer sig om, og hvorfor, kan I læse lige her.

Emilie og hendes mand Jonas, har for nylig købt en bil, som er en meget stor investering for to på SU! Jeg elskede at være med på sidelinjen her, for som I nok ved, så er biler lige noget for os! Så at kunne følge dem, i den proces har været så fedt! Og faktisk var det også i denne forbindelse, at Kenneth og jeg besluttede at vi ville søge efter en anden bank, til at realisere vores husdrømme. Det har jeg skrevet noget om her.

Lige nu handler det for Emilie om at vænne sig til den nye uddannelse, nye med studerende, MANGE flere lektier, og en eksamen der venter lige rundt om hjørnet! Jeg synes det er SÅ sejt at turde satse på sine drømme, når det er den selvstændige drøm man har. Så du får lige et KÆMPE skulderklap fra mig, og min dybeste respekt! Du er mega sej, og jeg ved du klarer den eksamen skide godt!

Og så får I lige et fantastisk billede af Emilie og Jonas, som man bare ikke kan lade være med at smile af!

Skriv et svar