Navnesutter og bestik fra byhappyme

Nohr er endelig begyndt at være interesseret i at spise selv! Det er et kæmpe stort mål for mig, for han har virkelig været en svær nød at knække, hvad angår interessen for mad. Næste mål er nu, at få ham til at spise mere og mere i løbet af dagen, så han ikke behøver amningen om natten. Det kan diskuteres, hvorvidt han overhovedet behøver at blive ammet nu, men jeg oplever ofte, at han faktisk ér sulten nogle gange, når han vågner om natten. Hvis I har nogle gode fifs til at udfase natamningen så må I meget gerne komme med dem! 

Min plan er at vi stopper amningen når vi er på plads i vores eget hus. Der får Nohr endelig sit LÆNGE VENTEDE eget værelse at sove på! I et år har han sovet inde ved os og i mellem os. Selvom samsovning er hyggeligt, så er det altså ikke altid lige det der redder nattesøvnen! Så jeg glæder mig rigtig meget til at han kan sove hele natten på sit eget værelse i sin egen seng, mens vi sover i vores seng! men det kommer helt sikkert, når han spiser mere i løbet af dagen, end han gør nu!

De bedste navne-produkter!

Jeg har været med til at teste både navnesutter og bestik med navn på byhappyme. Jeg har egentlig forsøgt at undgå metal-bestik. Men nu hvor han spiser så fint selv, så tænkte jeg, at det var tiden af begynde at bruge det. I kan se hvilke sutter jeg har testet HER og bestikket HER.

navnesutter
Nohr elsker at spise havregryn. Og jeg tror også han elsker, at det griser lidt!

Jeg har lavet en anmeldelse af produkterne, som I snart kan læse på momstertest! Jeg håber I vil læse den, men mest af alt, håber jeg, at I vil få øjenene op for happybyme, for jeg er mega tilfreds med de produkter jeg har fået lov at teste, og vil helt sikkert købe Nohrs navnesutter derinde fremover – og alt mulig andet også! De har altså bare en masse lækre ting! Jeg vil i hvert fald købe nogle navnemærker næste gang, så hans tøj ikke bliver væk i dagplejen! I kan forresten læse om, hvorfor Nohr endte i dagpleje, nu hvor vi er så meget for vuggestue lige HER.

Fløde, fløde, fløde! Men jeg mener det altså!

Som sagt så testede jeg også Navnesutter fra byhappyme. Nogle vil måske sige, at det er ligegyldigt hvor man køber sutterne henne, så længe det er det rigtige mærke. Men der må jeg erklære mig uenig, efter at have prøvet navnesutterne fra byhappyme! Der er bare noget over kvaliteten som overgår de sutter jeg tidligere har købt! Og så elsker jeg altså bare at give ham en ny sut i munden, som er helt gennemsigtig og fin! Jeg er til tider lidt af en perfektionist, og det glæder bare mit øje, at se, at det påtrykte navn er så klart og stort, i forhold til de tidligere jeg har købt andet steds. 

navnesutter
Jeg elsker bare når man ser det lille nuttede smil inde bag ved sutten!

Jeg er glad for at have fundet byhappyme ved hjælp at momstertest! Jeg håber I bliver lige så glade for webshoppen som jeg er!

Skriv et svar