Du har kun en ryg – Så pas på den!

Jeg har aldrig rigtig været den person der har bedt folk om at rette ryggen. Faktisk er jeg nærmere den person, som andre folk beder rette sig op. Jeg sidder altid med rundet ryg, og sandheden er, at jeg faktisk er begyndt at kunne mærke konsekvenserne af det. Derfor er jeg også bare mega glad for, at jeg har fået lov til at teste en siddebold gennem momstertest.

siddebold
Sit Solution siddebold. Billede taget fra www.siddebold.dk

Den bold jeg har fået lov at teste er denne: Sitsolution 65 cm maxafe i farven hvid.

Siddebolden skiller sig ud fra de pilatesbolde vi kender fordi den har fødder. Kenneth undrede sig lidt over meningen med dem, for når man sidder på bolden, lægger de sig fladt på gulvet. Men det er lige præcis de fødder der gør, at jeg synes den er mega smart! Bolden bliver jo dér hvor du stiller den – ligesom en stol! Og så er den altså også nemmere at sætte sig på. Jeg har lavet en anmeldelse af bolden til momstertest, som I kan læse lige HER

Hvordan har jeg brugt bolden?

siddebold
En sen aften hvor der skulle arbejdes!

Jeg har haft bolden til at stå ved spisebordet, hvor man jo ofte befinder sig med sådan en lille rod, som aldrig vil spise, og derfor HELE TIDEN skal tilbydes! Jeg er typen der ofte har svært ved at sidde stille – Jeg kan dog SAGTENS sidde stille bevares! Jeg elsker at slappe af! Men jeg har været rigtig vild med, at kunne hoppe lidt på bolden mens vi spiser.

Jeg vil sige, at bolden er rigtig relevant som forælder! Man kan bruge den til den lille, når man skal træne nakke, og generelt optræne muskulaturen hos den lille. De er vilde med den hoppende bevægelse, om det er for at finde ro, eller om det er i en leg. Nohr elsker at sidde på bolden, mens jeg holder ham i hofterne og hopper ham op og ned. Det styrker hans balance, som han i øvrigt virkelig trænger til at få trænet lidt! Haha, den dreng vælter jo konstant! Nohr har også elsket at tromme på bolden, og så lægge øret på, for at høre den lyd der kommer inde i bolden. Det er især også sjovt, når jeg har snakket i den!

Siddebold
Nohr kan slet ikke lade bolden være, når han ser den!

Hvorfor skal man have en siddebold?

Jeg var faktisk ikke rigtig klar over det før, jeg fik lov at teste denne siddebold. Men kroppen har sket ikke godt af, at sidde stille på en stol! Det mindsker blodcirkulationen i kroppen, og kroppen har jo altså brug for en god blodcirkulation! Det har helt klart sat nogle tanker i gang hos mig! Både i forhold til derhjemme, men også i forhold til mit kommende arbejde som skolepædagog! Hvorfor tvinger vi børnene til at sidde på en stol, når det er så forkert for kroppen? Jeg kan helt klart mærke på min egen krop, at den har godt af, at sidde på sådan en siddebold! Det træner balancen, styrker muskulaturen, og som nævnt; øger blodcirkulationen.

Skriv et svar